Godt design udgår fra mennesket

Vores design- og produktudviklingsproces er unik. Idéerne til nye produkter får vi gennem tusindvis af årlige besøg og samtaler med mennesker på arbejdspladser rundt om i verden. Vi udvikler, formgiver og visualiserer efterfølgende idéerne med hjælp fra 3D CAD-tegninger i PC og fysiske prototyper fra 3D-printer. Gennem hele arbejdet står slutbrugeren, kvalitet og miljøhensyn i fokus. Den miljøansvarlige er involveret i processen fra projektets start og sikrer kloge materialevalg og produktionsmetoder. Parallelt tages eventuelle værktøj som behøves til produktionen frem,hvorefter produktionen starter. Alt i alt kan det tage op til tre år fra de første tanker til det færdige produkt er sluttestet og klar til at blive lanceret.


Martin Järte

”I vores hjem lægger vi stor vægt på de ting som omgiver os. Det bør vi også gøre på arbejdet, hvor vi tilbringer en stor del af vores liv. For mig handler godt design om tydelighed og ærlighed. Godt design er menneskeligt. Produktet skal forklare sin funktion og virke indlysende for brugeren. Hvis det lykkes, kommer der et attraktivt udseende med i købet. Det mest tilfredsstillende i jobbet er derfor når feedback om at produktet fungerer og værdsættes kommer ind fra arbejdspladser rundt om i verden. Nogen har et eller andet sted fået en bedre og lidt pænere arbejdsdag.”

Product & Packaging Designer

Titel Product & Packaging Designer 
Tid på Rahmqvist  Siden 2006
Favorit Rahmqvist Lampen PHOS ATL1
Holder også af Arkitektur, kunst, historie,
Apple, Hay (møbler), POC (sportshjelme, briller mm.), Propeller (designbureau)


Jesper Rahmqvist

”At opnå den perfekte forening imellem funktion og form er det som driver vores designarbejde fremad. Mange fokuserer kun på anvendelsen hvilket leder til triste produkter. Andre satser så meget på det ydre, at funktionen får nogen slag. Vi giver os ikke før alt falder naturligt på plads og det ene fører til det andet. Først da, når funktion og udseende går hånd i hånd, har vi nået vores mål - et tidsløst design. Et bevis på at vores designtankegang er en succes er, at vores produkter i dag fungerer på meget forskellige markeder fra Skandinavien til Dubai.”

CEO & Creative Director

Titel CEO & Creative Director
Tid på Rahmqvist  Siden barnsben
Favorit Rahmqvist Mange! Phos ATL1, Desktop Sorter System, Acoustic Panel, Eco Paper Clip, Easy Flow, Mineral Paper og Silky Crayon.
Holder også af Zound Industries, Apple, favorit designers all-time: Charles og Ray Eames